TJLE

Maak je klaar voor een bijzondere ervaring: De Jeroen Leenders Experience! Jeroen staat bekend om zijn unieke benadering van comedy, waarbij hij zijn grappen ter plaatse improviseert en de grenzen tussen comedy, filosofie en pure anarchie opzoekt. Als "comedian's comedian" is hij een legende in de comedywereld en zijn shows zijn altijd zeer gewild.

Met een overvloed aan content beschikbaar op platforms zoals Spotify, iTunes en YouTube, kan je jezelf onderdompelen in Jeroen's komische wereld. Als lid van zijn YouTube- kanaal kijk je voor € 4,99 / maand alle Jeroen Leenders Experiences terug en help je zijn kunst onafhankelijk en compromisloos te houden. Je kan zelfs extra bijdragen via zijn Patreon-pagina. Of je nu kiest om Jeroen live te zien of hem online te bekijken, elke avond is een unieke en spannende ervaring die je aan het lachen zal maken.

Mis deze kans niet om een van de meest innovatieve comedians van onze tijd te zien. Koop nu je tickets en laat je verrassen door de onvoorspelbare en originele humor van Jeroen Leenders tijdens de Jeroen Leenders Experience!

spotify iTunes Soundcloud Stitcher Deezer youtube
luister

youtube
kijk