facebook spotify

Jeroen_Leenders_19/20_2.0_beta

Jeroen Leenders gaat na een lange weg van interne & externe rancune terug de theaterzalen in met nieuwe inspiratie & creatieve gedachtenpaden. Geen thema, geen cabaret, geen maatschappelijke boodschap, gewoonweg een hele lange comedyclub set. Pas op het einde komen we te weten wat de rode draad was. Of nog beter, wat alle rode draden hadden kunnen zijn.

Jeroen_Leenders_19/20_2.0_beta: een solo, in een theater, gemaakt van beproefd materiaal, echter vormt de show zichzelf pas op het podium. Een vorm waarin Jeroen zich thuis voelt, waarbij hij zichzelf voor het eerste volledig wil tonen aan zijn publiek. Hij houdt zijn publiek gefocust door zijn snelle en ruige stijl. Op een bepaald moment beslist hij dat het klaar is en gaat vervolgens weer naar huis.

Na het aan- en afkondigen van zijn supportact Jasper van der Veen speelt Jeroen een lange set met een hoge energie & snelheid. Jasper is de winnaar van de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019.

"Zo overtuigend en soepel als hij op het toneel staat, pakt hij het publiek direct in. Fysiek en mimisch is Jasper heel expressief. Hij schakelt knap en razendsnel van situatie naar situatie. Jasper van der Veen is een zeldzaam podiumbeest." - Jury LCF

21 Nov '20Jeroen_Leenders_19/20_2.0_betaTheater ZuidpleinRotterdamNL
JEROEN_LEENDERS_SOLO