Als je van stand- up comedy houdt maar je bent nog nooit naar The Jeroen Leenders Experience geweest dan heb je echt wat gemist. Dit zijn stuk voor stuk unieke avonden waar je bij wilt zijn. Jeroen is een beroemdheid onder collega's. Een "comedian's comedian", die ter plekke zijn grappen verzint en je doet huilen van het lachen.
Hij is rauw en onversneden. Ongeacht waar hij begint, een onderwerp in zijn hoofd of een opmerking uit het publiek, wat volgt is zelfs voor hem een raadsel. Dat is wat The Jeroen Leenders Experience zo ongelofelijk spannend maakt; Je weet nooit op voorhand wat er gaat gebeuren, welke kant hij opgaat of van welke kant hij komt. Het ene moment luister je gespannen hoe hij het zoveelste moeilijke thema van de avond aansnijdt, het volgende moment lig je helemaal dubbel.
Zijn grappen zijn vaak eenmalige gebeurtenissen die enkel werken op die avond, met die mensen, in dat specifieke moment. Daarna zijn ze weg, voor altijd en je weet dat je net getuige was van iets heel bijzonder. "Zonde" kan je denken of zelfs een beetje verdrietig, maar dat is precies wat The Jeroen Leenders Experience zo écht maakt.
Bovendien geeft Jeroen je het gevoel dat hij het samen met jou doet. Dat je nodig bent om de avond te laten lukken.

The Jeroen Leenders Experience is zonder gelijke. Overal kan je gratis terugluisteren: Spotify, iTunes, …, YouTube. Letterlijk honderden uren van zijn comedy staan op het internet te beluisteren.
Je kan The Jeroen Leenders Experience ook online terugkijken als je dat wil. Voor een maandelijkse bijdrage op YouTube.
Dit unieke comedy- project is alomtegenwoordig en kan je zowel live als online uitgebreid volgen en steunen.

Er is ook een Patreon- pagina waar je hem met maandelijkse bijdragen extra kan helpen zijn kunst vrij en compromisloos te houden.

Volg zeker op Instagram om altijd helemaal bij te zijn en zet YouTube- meldingen aan.

spotify iTunes Soundcloud Stitcher Deezer youtube
luister

youtube
kijk